Contact

Print deze pagina

Adres en bereikbaarheid.

KinderCentrum Mergelland
Groenstraat 17A
6267 EM Cadier en Keer
telefoon kantoor: 043-4073408
telefoon groepen: 043-4072509
contact@kcmergelland.nl
www.kcmergelland.nl
www.facebook.com/kindercentrummergelland/

Klik hier voor een plattegrond.

Registratienummer Landelijk Register Kinderopvang (0 tot 4 jaar): 155825070
Registratienummer Landelijk Register BSO (4 t/m 13 jaar): 174839741

KinderCentrum Mergelland is geopend maandag t/m vrijdag 07.45 uur tot 18.00 uur. Wij zijn gesloten op zaterdag, zon- en feestdagen.

Inschrijven.

Zoek je unieke kinderopvang waar je kinderen ècht gezien worden, dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken. Je kunt geheel vrijblijvend een inschrijfformulier voor dagopvang/BSO of Verrijkingsgroep invullen, plaatsing op de wachtlijst is al mogelijk tijdens de zwangerschap. Bel gerust, vraag naar de mogelijkheden of kom eens langs!

 

Stages en vacatures.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

KinderCentrum Mergelland is niet alleen een fijne plek voor kinderen, het is ook een geweldige plek om te werken! In ons klein maar hecht team is aandacht voor collegialiteit en teamspirit. De dagelijkse aansturing is direct, met een open communicatie en taakgerichte houding. We stellen onze persoonlijke competenties in dienst van de kwaliteit in de opvang en vakkennis. Je eigen kind meebrengen in de opvang is bespreekbaar en alle arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO kinderopvang. Klik hier voor de vacatures.

 

Ben jij op zoek naar een bijzondere stageplek?

KinderCentrum Mergelland is een door Calibris erkend leerbedrijf en biedt studenten van diverse opleidingen de mogelijkheid om werkervaring en vakkennis op te doen op uitvoerend en middenkaderniveau. Iedere student krijgt professionele en structurele begeleiding in het werk en het leerproces, conform de eisen van de diverse opleidingen. De ervaringen van 'onze' studenten en de opleidingen zijn zeer positief. Ben je enthousiast, gemotiveerd en neem je verantwoordelijkheid voor het welslagen van je stageperiode, overweeg dan een stage in KinderCentrum Mergelland en informeer hier naar de beschikbare stagetermijnen.