Welkom

Print deze pagina

Welkom op de website van KinderCentrum Mergelland, organisatie voor opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Je vindt hier informatie over ons KinderCentrum, onze visie op opvoeding en onze dagelijkse manier van werken. Ook kun je hier zakelijke informatie vinden over de Wet Kinderopvang en de regelgeving in ons KinderCentrum.
Voor onze kinderen en ouders is er de mogelijkheid om in te loggen op de persoonlijke pagina voor de nieuwsbrief en het fotoboek.
Ook als je op zoek bent naar een fijne werkplek of een stageplaats waar je het beste uit jezelf kunt halen, kun je hier informatie vinden over werken in KinderCentrum Mergelland.

Waar staan wij voor?

In KinderCentrum Mergelland bieden we kinderen de ruimte om groter te groeien. We hebben persoonlijke aandacht en oprechte interesse in ieder kind. Met een flinke dosis humor en enthousiasme maken we van iedere opvangdag een feest. Voor ouders zijn we betrouwbare gesprekspartners en hulp in de opvoeding van alledag.

 

 

Privacy beleid
Bij KinderCentrum Mergelland vinden wij de privacy van onze klanten en kinderen heel erg belangrijk. Ons beleid aangaande privacy vindt u hier.